Logisztikai részlegvezető  -  Annonce n°6099

Munkaköri leírás

Hatvanban működő, közép-kelet európai áruházainkat ellátó regionális raktárunkba keresünk munkatársat LOGISZTIKAI RÉSZLEGVEZETŐ pozícióba

Szeretnél egy dinamikus, sportos csapatban dolgozni?

Légy a csapatunk tagja, és építsd fel saját részleged az alapoktól: főbb feladataid a munkaerőfelvétel, saját csapatod képzése, irányítása és fejlesztése, részleged logisztikai tevékenységének megtervezése és a készlet kezelése a jól jövedelmező üzlet érdekében.

Amire biztosan számíthatsz: komoly felelősség, önállóság már az első naptól, gyakorlati tapasztalat megszerzése a logisztikában, dinamikus munkakörnyezet.

Képzési programunknak köszönhetően folymatosan fejlődhetsz, ezáltal újabb és újabb felelősségi körökkel gyarapíthatod tevékenységed, melyek később alkalmassá tesznek magasabb szintű munkakörök betöltésére.

 

A profil részletes adatai

Diplomás vagy, dinamikusnak és csapatjátékosnak tartod magad, jó szervezőkészséggel és erős felelősségtudattal rendelkezel? Motivál a logisztika és tudod, milyen a gyors, vevőközpontú kiszolgálás? Folyékonyan beszélsz angolul? Csatlakozz hozzánk!

 

Ha szenvedélyes sportrajongó vagy és ezt szeretnéd a mindennapi munkádban is megosztani másokkal, akkor köztünk a helyed!

PÁLYAKEZDŐK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!

 

Place of work
HATVAN
Start date
As soon as possible.