Logisztikai részlegvezető  -  Annonce n°6099

Munkaköri leírás

Hatvanban működő, közép-kelet európai áruházainkat ellátó regionális raktárunkba keresünk munkatársat LOGISZTIKAI RÉSZLEGVEZETŐ pozícióba

Szeretnél egy dinamikus, sportos csapatban dolgozni?

Légy a csapatunk tagja, és építsd fel saját részleged az alapoktól: főbb feladataid a munkaerőfelvétel, saját csapatod képzése, irányítása és fejlesztése, részleged logisztikai tevékenységének megtervezése és a készlet kezelése a jól jövedelmező üzlet érdekében.

Amire biztosan számíthatsz: komoly felelősség, önállóság már az első naptól, gyakorlati tapasztalat megszerzése a logisztikában.

Amit kínálunk: dinamikus, modern munkakörnyezet, rugalmas munkarend, munkába járás támogatása, versenyképes fizetés és egyéb juttatások, karrier lehetőség belföldi és nemzetközi szinten.

Képzési programunknak köszönhetően folymatosan fejlődhetsz, ezáltal újabb és újabb felelősségi körökkel gyarapíthatod tevékenységed, melyek később alkalmassá tesznek magasabb szintű munkakörök betöltésére.

 

A profil részletes adatai

Diplomás vagy, dinamikusnak és csapatjátékosnak tartod magad, jó szervezőkészséggel és erős felelősségtudattal rendelkezel? Motivál a logisztika és tudod, milyen a gyors, vevőközpontú kiszolgálás? Folyékonyan beszélsz angolul? Csatlakozz hozzánk!

 

Ha szenvedélyes sportrajongó vagy és ezt szeretnéd a mindennapi munkádban is megosztani másokkal, akkor köztünk a helyed!

PÁLYAKEZDŐK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!

 

Place of work
HATVAN
Start date
As soon as possible.